Αρχική Σελίδα Νέα

Διάφορο σχέδιο κατεργασίας ύδατος τύπων λιμνών

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Φίλτρο κασετών πισινών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αγαπητός qeenly, ευχαριστίες για την καλή εργασία σας. είστε καλός προμηθευτής. είστε πολύ προσεκτική, πολύ ευγενική και σκληρή εργασία. κοίταγμα στο μακροπρόθεσμο εργασίας με σας.

—— Dan Clark

Το πρόστιμο και τα φίλτρα εργασιών αντλιών η λίμνη ποτίζουν χωρίς τα προβλήματα. Αυτό είναι ανθεκτικό προϊόν. Πιθανώς θα διαρκέσει για πολλά χρόνια… τις ευχαριστίες για τον προμηθευτή.

—— ONG Terence

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Διάφορο σχέδιο κατεργασίας ύδατος τύπων λιμνών

Διάφορο σχέδιο κατεργασίας ύδατος τύπων λιμνών

Κατ' αρχάς, εσωτερική θερμαμένη πισίνα

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της εσωτερικής πισίνας που πρέπει να λειτουργήσει όλο το χρόνο, με στόχο αριστοκρατική πολυτέλεια και απόλαυση, δεν υπάρχει κανένας χειμώνας και καλοκαίρι, έτσι είναι γενικά σταθερή πισίνα θερμοκρασίας και υγρασίας.

 

Κοινά προβλήματα στις εσωτερικές πισίνες:

1) Λόγω των χαρακτηριστικών εφίδρωσης της πισίνας, η σχετική υγρασία του εσωτερικού αέρα είναι πάρα πολύ υψηλή, και ο υγρός περιέχων χλώριο αέρας μπορεί να προκαλέσει τη διάβρωση της δομής κτηρίου και της ζημίας στη διακόσμηση

2) Η κατανάλωση ενέργειας της εσωτερικής σταθερής θερμοκρασίας λιμνών είναι πάρα πολύ μεγάλη, και το τρέχον κόστος είναι υψηλό.

 

λύση:

1. Η μέθοδος κυκλοφορίας νερού πισινών προτιμάται για να χρησιμοποιήσει την αντίρροπη κυκλοφορία. Οι δυνάμεις της είναι κυρίως:

1) Η ακρίβεια φιλτραρίσματος είναι υψηλότερη και ο κύκλος είναι πληρέστερος

2) Το σύστημα είναι τελειότερο και η προστασία είναι απλούστερη: ολόκληρο το σύστημα περιλαμβάνει έξι μέρη: κυκλοφορία, καθαρισμός διήθησης, απολύμανση και οξείδωση, ισορροπία ποιότητας νερού, σταθερή θερμοκρασία και υγρασία, και έλεγχος συστημάτων. Κάθε μέρος έχει τις ανεξάρτητες λειτουργίες, και το σύστημα διαμορφώνεται από το συνδυασμό οργανικών ουσιών. Το νερό λιμνών αντιμετωπίζεται για να φέρει το νερό λιμνών σε μια προδιαγραφή που είναι καθαρή, υγιεινή και άνετη.

 

2, ο εξοπλισμός θερμοστατών θέρμανσης νερού λιμνών προτιμώνται για να χρησιμοποιήσουν την αντλία θερμότητας πηγής αέρα, πρόκειται να απορροφήσουν τη θερμότητα στον αέρα μέσω της συμπίεσης της θερμοκρασίας για να θερμάνουν την αρχή του νερού, είναι τώρα η energy-efficient μέθοδος θέρμανσης.

 

3, εσωτερικό dehumidification της λίμνης:

Λόγω της εφίδρωσης της επιφάνειας νερού, η σχετική υγρασία στο δωμάτιο είναι πάρα πολύ υψηλή. Ο περιέχων χλώριο αέρας στον αέρα λιμνών συμπυκνώνει στο νερό όταν είναι κρύος, το οποίο διαβρώνει τη δομή κτηρίου του διαστημικού και παρακείμενου διαστήματος λιμνών. Η ενσωματωμένη dehumidification αντλία θερμότητας μπορεί να επιλεχτεί. Η αντλία θερμότητας ενσωματώνει μια αντλία θερμότητας με στο νερό και το ζεστό νερό πισινών, dehumidification αέρα δωματίων λιμνών, και το εσωτερικό κλιματιστικό μηχάνημα. Η αντλία θερμότητας έχει γενικά μια νέα λειτουργία εξάτμισης αέρα και μια λειτουργία διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας.

 

Δεύτερον, υπαίθρια δημόσια πισίνα

Σύμφωνα με τους περιορισμούς και τις απαιτήσεις εφαρμογής της υπαίθριας δημόσιας πισίνας, η περιοχή είναι συνήθως 600-1200m2, και η μορφή είναι συνήθως ανώμαλη, και διαιρείται σε ενήλικη λίμνη, λίμνη παιδιών και λίμνη μασάζ (προαιρετικές). Υπάρχει μια αναγκασμένη λίμνη ντους και απολύμανση εμβύθισης στη μέση της διάβασης πεζών πισινών. Οι περισσότερες από τις υπαίθριες πισίνες είναι κανονικές πισίνες θερμοκρασίας, οι οποίες ρυθμίζονται σύμφωνα με την τοπική θερμοκρασία κάθε χρόνο.

 

λύση:

1. Η υπαίθρια μέθοδος κυκλοφορίας νερού πισινών υιοθετεί τον προς τα κάτω τύπο ροής: καθαρίζεται από την έξοδο επιστροφής νερού που βρίσκεται στο κατώτατο σημείο της λίμνης, και που στέλνεται έπειτα στη λίμνη από το λιμένα παροχής νερού κάτω από το τέλος λιμνών ή την επιφάνεια νερού πλευρικών τοίχων.

Δυνάμεις: Το κόστος το νερό και τον αγωγό είναι σχετικά χαμηλό, ο προγραμματισμός της σωλήνωσης κυκλοφορώντας νερού είναι απλός, και ο ενταφιασμός είναι ρηχός η κατανάλωση ενέργειας του συστήματος είναι μικρή, και η προστασία είναι σχετικά κατάλληλη στο προχωρημένο στάδιο η ποιότητα νερού μπορεί να εφαρμοστεί ικανοποιητικά.

Ατέλειες: Το κατώτατο σημείο της λίμνης είναι εύκολο να καταθεθεί το ρύπο, και υπάρχουν πολλές σωληνώσεις που περνούν μέσω του τοίχου λιμνών. Άλλος εξοπλισμός απαιτείται για να αφαιρέσει τη συσκευή λυμάτων.

 

2, απολύμανση νερού λιμνών υποστηρίζουν χρήση της υπεριώδους απολύμανσης ή της χημικής απολύμανσης φαρμάκων απολύμανσης!

Χρόνος μπαρ : 2019-03-27 17:45:24 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sichuan Great Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. qeenly zeng

Τηλ.:: 86-13658050402

Φαξ: 86-28-62605087

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)